Over Wintec

Onderstaand een stuk tekst over Wintec, van de Wintec website. 

Wintec heeft het rijden altijd gemakkelijk en comfortabel gemaakt. Door toonaangevende innovaties en hi-tech materialen te combineren in lichtgewicht, weerbestendige en gemakkelijk te onderhouden zadels, is het gemakkelijk te begrijpen waarom Wintec ‘s werelds nummer één merk voor synthetische zadels is! Het uitgebreide Wintec-assortiment biedt niet alleen geavanceerde ontwerpen, maar ook nieuwe normen op het gebied van pasvorm, comfort en prestatievoordelen voor zowel paard als ruiter.

Alle nieuwe Wintec zadels zijn uitgerust met het HART systeem.

De verbinding tussen paard en ruiter kan pas worden begrepen als je er ervaring mee hebt. Het is wat ons inspireert om het totale comfort van uw paard onder het zadel te realiseren.

Stel u een zadel voor dat uw positie kan optimaliseren, uw rijgedrag kan verbeteren en uw paard zowel nu als in de toekomst totaal comfort en bewegingsvrijheid kan bieden.

Ontdek wat er mogelijk is in een zadel met de kracht om jouw positie te transformeren, de bewegingsvrijheid van je paard, jouw verbinding, verstelbaarheid in de loop van de tijd. 

Het is bewezen dat de technologie waaruit HART bestaat transformerend is voor zowel paard als ruiter:

  • Beschermende demping: CAIR-kussensysteem
  • Nauwkeurige pasvorm op maat: EASY-CHANGE Fit-oplossing
  • Ergonomische flex: Elastiflex Tree
  • Vrije beweging: prestatiepaneeltechnologie
  • Superieure rijprestaties: Comfortzadeltechnologie

Alleen als een zadel al deze kenmerken heeft, is het de HART-badge waardig.

Wintec 500 HART pony dressuur

Een comfortabel en praktisch zadel waarmee u uw dressuurreis kunt beginnen.
Voel je veilig in je zadel met een ondersteunende zitting en het extra comfort en de grip van het meest soepele en duurzame, gemakkelijk te onderhouden zadel met leerlook tot nu toe.
Wees gedurfd en personaliseer uw Wintec-zadel met een gekleurde stijgbeugelhouder! Na een grote dag dressuurtraining kunt u eenvoudig uw onderhoudsvriendelijke Wintec-zadel afspoelen.
Uw pony zal genieten van de superzachte panelen die zich rond de spieren vormen, hun lichaamsbouw omhelzen en hen de vrijheid geven om te bewegen.  

Wintec 500 HART pony AP

Ervaar het plezier en het comfort van het rijden op je pony in de Wintec 500 Pony All Purpose, een kwalitatief, weerbestendig zadel voor de meest enthousiaste jonge ruiters – wees klaar om alles aan te pakken wat de natuur op je pad brengt! 
U voelt zich veilig in uw zadel dankzij de ondersteunende zitting en het extra comfort en de grip van het meest soepele en duurzame, gemakkelijk te onderhouden zadel met leerlook tot nu toe. 
Heb je zin in een vleugje kleur dat bij jouw pony past? Wees gedurfd en personaliseer uw nieuwe Wintec met een gekleurde stijgbeugelhouder! 
Uw pony zal genieten van de superzachte panelen die zich rond de spieren vormen, zodat u de hele dag kunt rijden met de zekerheid dat ze comfortabel zijn.