Over Arena

Onderstaand een stuk tekst over Arena zadels van de Arena website.

Met zadels voor elke discipline en exterieur is er een Arena-zadel dat perfect bij u past! 

Prachtig vormgegeven met nauwgezette aandacht voor detail, u zult in elke arena de aandacht trekken terwijl u erop kunt vertrouwen dat uw zadel comfortabel is voor u en uw paard.

Klassiek vervaardigd uit Europees leer, zal de veeleisende rijder de elegantie en kwaliteit van Arena-zadels waarderen. De onderzijde van de Arena zadels zijn van kunststof om een lichtgewicht en onderhoudsarm zadel te creëren. 

Of je nu dressuur doet, een moeilijk parcours aflegt of op pad gaat, er is een perfect Arena-zadel voor jou.

Arena Pony dressuurzadel

Veeleisende dressuurruiters zullen het prachtig vervaardigde Arena-dressuurzadel waarderen terwijl jij en je paard samen in perfect comfort en harmonie bewegen. Tijdens trainingen en wedstrijden geniet u van het nauwe contactgevoel, waardoor u en uw paard de dressuurbewegingen ritmisch in harmonie kunnen uitvoeren. 

Verkrijgbaar in 15 en 16 inch in kleur zwart. 

arena springzadel ponyzadel

Arena Pony springzadel

Of u nu in uw stal traint of in de ring meedoet, u zult de uitgebalanceerde en ondersteunende zit op het vlakke en over de hekken waarderen. Als u comfortabel zit, behoudt u moeiteloos uw juiste houding, terwijl u de aandacht trekt in een zadel dat met veel aandacht voor detail is ontworpen en dat uw zorgvuldige opkomst aanvult. 

Verkrijgbaar in 15 en 16 inch in kleur bruin en zwart.