Maak een afspraak

Wil je graag weten of jouw zadel nog goed ligt? Of ben je opzoek naar een nieuw zadel wat perfect bij jou en je pony past?

 Maak dan een afspraak bij De Ponyspecialist. Ik help je graag verder. 

 

Afspraken voor pasconsulten zijn in te plannen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Mijn werkgebied is Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Friesland.

  Nikita
  Nikita
  Lees verder
  Lonneke is de beste zadelpasser in omgeving Noord-Holland! Fijne afspraken mee te maken, heel erg kundig en neemt de tijd voor je. Bij mijn vorige paard al heel fijn geholpen en als super fijn zijnde ervaren dus wederom voor Lonneke gekozen met mijn nieuwe pony, welke qua bouw toch wat ronder en lastiger is. Een hele mooie Edix Tudor afgepast.
  Marion
  Marion
  Lees verder
  Via Lonneke een super fijn zadel gevonden. Ze is professioneel, neemt de tijd en rustig van karakter. Wat fijn is voor mijn pony en het baasje😊. Wat ook prettig is is dat als ze vakantie neemt dat het ruim van te voren wordt aangegeven zodat als je nog een afspraak wilde plannen je weet waar je aan toe bent.
  D. M.
  D. M.
  Lees verder
  Lonneke heeft me goed geholpen met een nieuw zadel voor mijn D-pony ☺️. Ze is fijn bereikbaar en behulpzaam. Ik zou haar aanraden!
  Noemi
  Noemi
  Lees verder
  Kundige en geduldige zadelpasser. Ze heeft mij en mijn Tinker (breed paard) aan een prachtig zadel geholpen! Dank je wel!
  Kim
  Lees verder
  Lonneke heeft ons goed geholpen aan een passend zadel. Ze neemt de tijd en heeft goede ideeën voor de rug die wat minder gemiddeld is.
  Carina
  Lees verder
  Lonneke is een geduldige en zeer kundige zadelfitter. Ze kijkt heel goed naar wat het paard nodig heeft en denkt mee met de ruiter. Ze staat altijd open voor vragen die ze snel en helder beantwoord. Erg fijn!
  Vorige
  Volgende

  Contactgegevens

  info@deponyspecialist.nl

  06 45 67 31 30

  Gezien ik veel onderweg ben is Whatsappen of mailen vaak sneller dan een telefoontje. Mocht u liever willen bellen, laat dan a.u.b. een voicemail achter, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. 

  Berichten en telefoontjes beantwoord ik zo snel mogelijk, uitsluitend op zondag staat de werktelefoon uit.